Author Topic: nike roshe run  (Read 178 times)

Moira

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
    • View Profile
nike roshe run
« on: April 08, 2018, 11:30:09 pm »
Tidligere i ugen gav Sneaker News dig nike roshe run en god detaljeret synsvinkel på den kommende Nike Air Force 180. Høj inspireret af den originale Hvid / Sort-Blå Emerald Colorway. Mens farvevejene er næsten identiske, er den åbenlyse uoverensstemmelse manglen på pumpen ved ankelkraven, så lad os tage en tur til de tidligere dage af Nike, da denne super-top-luftpumpedyrede model regerede højeste; Nike Air Force 180 High blev båret af admiral David Robinson og fremhævede den højteknologiske luftpumpe for at give sko en meget mere monteret wrap, hvilket muliggør øget stabilitet. Da basketball sneakers blev mindre klumpede og mere slankere, blev den kortlivede luftpumpe ikke længere brugt, hvilket gør disse 180 pumper og kommandoproven nogle af de sjældneste og mest samlebare Nike artefakter i dag. At finde et deadstock-par i denne sprøde tilstand er en sjælden lejlighed, så tjek galleriet herunder og gå videre til auktionen fra yzer450 på eBay.

Blomsterskrifter har været overalt denne sommer, og Jeremy Scott tog tendensen til en logisk ekstreme med sine Flower Power JS Bears, men har vi set noget så crunchy som den nyeste Nike Dunk High brugerdefinerede? En designer, hvis navn hedder billeder af solskin, nike spiridon surfbrætter og langt flydende hår, læser de nyeste Swaves tilpassede Dunks som Merry Pranksters Furthur, en regnbuemalet hippy bus med et design, der endda indeholder de umiskendelige Volskwagen-insignier på hælen. Tjek den seneste fra brugeren, der bragte os Beatles x Cirque du Soleil LOVE udgave, og hold dig til Sneaker News for alle de bedste brugerdefinerede spark.

Nike s Think Pink-kampagnen fortsætter igen på nike air max 90 den helt nye Nike Hyperdunk +; den dejlige Pinkfire II farvetone rammer Hyperdunk øvre i tonal mode med en skarp og vinteragtig hvid på forfoden Swoosh og ydersål, der giver en nyttig smule kontrast. Think Pink har været regelmæssigt på Hyperdunk i de sidste par afdrag, hvilket er en temmelig passende hilsen overvejer Kay Yow er en af de største kvinders basketball trænere, der nogensinde har levet! Fejr Kay Yows fortsatte arv ved at lave Hyperdunk + i Think Pink-kompositionen fra id4shoes på eBay.

adidas har haft noget hårdt held i hver af de to sidste somre, og du skal føle, at i hvert fald nogle af de basketballrelaterede hårde tider har bidraget til, at vi i modsætning til Nike Sportswears omfattende brug af Hyperfuse i nike shoes opdatering af klassiske silhuetter Jeg har kun set adidas anvende SprintWeb / Frame teknologi til forummet. Måske en dag vil vi se en Crazy Light Superstar, men for nu kommer den lette shelltoe i en mere traditionel pakke. Adidas Originals Superstar 2 Lite bringer os den seneste revision til denne ikoniske silo, udstyret med en læder øverste, suede Stripes, jersey sockliner og en let EVA-indsprøjtet sål. Den patriotiske farvelægning er meget lig den nylige kids Superstar og de mange olympiske sneakers, vi har set i sommer, så lad os vide, om disse stadig skiller sig ud og tag jer lige fra id4shoes på eBay.

Nike Action Sports holder tingene simple på deres LunarLon-polstret Dunk-serie med en ny udgivelse, der optager en lidt anden sektor af den hvide / grå / sorte kvadrant end sidste måned s Oreo speckled release. Den nyeste Nike Dunk High LR vælger til Anthracite suede oven på en sort base, den lys-til-mørke tilgang fremhævet af en Metallic Silver Swoosh. Og meget som det neongrønne i dette par s Lunar footbed er gemt indenfor, at rumtidsteknologien kommer indpakket i en livsstilsvenlig vulksål, der også skal forbedre bordfølsen i forhold til en traditionel kopssål. Lad os vide, hvordan disse sammenligner med Lunar Dunk Highs, vi har set til dato her på Sneaker News, og tag dem fra forhandlere som Premier.

Nike SB Blazer har lavet en lavere profil for sent, måske for at gøre plads til Action Sports divisionens LunarLon-polstret Blazer LR for at få et stænk i de første par måneder. Under alle omstændigheder er Blazer SB tilbage på en stor måde, denne nye unlined Premium SE-udgave på tryk som potentielt et af de bedste par at frigive nike sneakers fra denne linje. De har en moderat kjole sko føler takket være den konservative palette, dekonstrueret bygning og dens premium fuldkornet læder øvre plus bløde suede Swoosh, men du ved, at ligesom de lignende Stefan Janoskis, der ramte tidligere i denne måned, zoom-polstrede vulksål Det er også et must, når det kommer til griptape, slibning og alt det. Klik gennem for at se flere vinkler, lad os vide, hvor disse rangerer imod de mest luksuriøse Blazer udgivelser fra både SB og Nike Sportswear, og hold fast med Sneaker News for at finde ud af, hvornår de kommer her i USA.